Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/sake01/domains/msmeridiana.si/public_html/wp/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1190
bioptron, light therapy, svetlobna terapija

BIOPTRON SVETLOBNA TERAPIJA

Svetlobna terapija z medicinskim pripomočkom BIOPTRON deluje na naraven način tako, da podpira regeneracijske sposobnosti telesa in mu pomaga razvijati lasten zdravilni potencial.

Svetloba prodre v tkiva, spodbudi procese biostimulacije – stimulira znotrajcelične strukture k regeneraciji.

ZDRAVILNI UČINKI BIOPTORNA:

  • izboljša sintezo kolagena in kakovost kože
  • upočasni staranje kože
  • pospeši celjenje ran
  • okrepi imunski sistem
  • izboljša mikrocirkulacijo
  • omili znake sezonskih razpoloženjskih motenj (kronična utrujenost, depresija, nihanje razpoloženja)
  • lajša bolečine in zmanjša njihovo intezivnost

Bioptron terapija je s klinično dokazano učinkovitostjo priznana kot samostojna sli dopolnilna meetoda pri celjenju ran, kot terapija pri izboljšanju različnih dermatoloških problemih (rosacea, akne) zdravi herpes, luskavi, izboljša stanje alergij, infekcijskih obolenj, zmanjša pore in izboljša tonus obraza.
Prav tako pospešeno celi rane, opekline, brazgotine, zmanjša bolečine hrbtenice, hitreje odpravlja poškodbe mišic, pomaga pri obolenju kolenskih vezi in sklepih.
images (3) prenos (4)

TERAPIJA
Potek terapije se določi glede na potrebe posameznika in njegove težave. Običajno postopek traja od 4 do 20 minut, najmanj pet dni, oziroma dokler se stanje ne izboljša.

ANTI-ALERGIJSKA TERAPIJA

Vsi se veselimo spomladi, obdobja, ko se narava prebudi, ko vse začne cveteti in dišati. Vsi, z izjemo tistih, ki se vsako leto borijo z alergijami na cvetni prah.

Alergija na cvetni prah ali tudi poznana kot seneni nahod, je alergijska bolezen zgornjih dihal, ki se pojavi v času, ko rastline cvetijo. Pojavi se pri ljudeh, ki so alergični. Pri nekaterih se pojavi kot kihanje, smrkanje in solzenje oči, pri nekaterih se lahko celo razvije astma.

V studiu Meridiana posameznikom, ki trpijo za alergijskimi reakcijami pomagamo z anti – alergijsko terapijo, ki se izvaja z medicinskim aparatom Bioptron.

Svetlobna terapija Bioptron deluje naravno, tako da spodbuja obnovitvene zmogljivosti telesa in mu tako pomaga sproščati njegov potencial za zdravljenje.

Na splošno, znanstveni podatki podpirajo uporabo polikromatske polarizirane svetlobe za korekcijo odpornosti proti okužbam in za preprečevanje in zdravljenje številnih bolezni različnega izvora. Povečanje koncentracije imunogloblina omogoča, da svetloba BIOPTRON izboljša zaščito sluznic – za zdravljenje in preprečevanje okužb dihalnega trakta, akutnih bolezni dihal itd. in alergij, ki jih pogosto spremlja znižana stopnja imunoglobulina.

Priporoča se paket 10 obiskov, posamezna terapija pa traja 10 minut