Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/sake01/domains/msmeridiana.si/public_html/wp/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1190
maderoterapija

MADEROTERAPIJA

MADEROTERAPIJA, anticelulitna masaža z lesenimi valjčki.

Maderoterapija izhaja in Kolumbije in je učinkovita masažna metoda za odpravo celulita. Izvaja se s posebnimi, anatomsko oblikovanimi lesenimi valjčki, ki maderoterapevtu omogočajo enakomeren pritisk na tkivo.

S pritiskom tako razbijamo maščobne celice in vplivamo na cirkulacijo. Takoj se izboljša tonus kože, spodbudi pa se tudi limfni sistem. Optimalno delovanje limfnega sistema omogoča, da se toksini iz telesa izločijo, zato je hidracija izrednega pomena.

Terapija je prijetna in neboleča.
Za optimalen rezultat se priporoča paket 10 maderoterapij, ki se izvajajo zaporedoma vsak dan ali z 1 do 2 dnevnim premorom.

Izbirate lahko med spodnjimi paketi:

  • Paket S: noge in zadnjica
  • Paket M: noge, zadnjica, trebuh
  • Paket L: noge, zadnjica, trebuh in roke

Odlične rezultate prinese kombinacija maderoterapije in metode VacuumSlim48. 

ZAKAJ IZBRATI RAVNO NAS? 
Lahko se pohvalimo, da smo eden izmed prvih salonov, ki je začel z izvajanjem maderoterapije. Izvajanje terapij vedno prilagodimo stranki, pogovorimo se o realnem rezultatu, ki ga je možno doseči, svetujemo pri spremembi prehrane in aktivnosti.

 

Rezultat po 6 terapijah. WAU!