Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/sake01/domains/msmeridiana.si/public_html/wp/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1190
podaljševanje trepalnic, lash extensions

PODALJŠEVANJE TREPALNIC

V Studiu Meridiana vas razvajamo tudi s storitvijo podaljševanja trepalnic.

Umetne trepalnice so tanke dlake, najpogosteje pridobljene iz visoko – kvalitetnega sintetičnega polimera (PBT). S specifičnim načinom obdelave so tanko umetne trepalnice lahko kratke, tanke, dolge, bolj ali manj ukrivljene, sijoče ali matirane. Zelo podobne so naravni dlaki, odporne so na toploto.

Naravne trepalnice nam rastejo in izpadajo vsak dan, to je normalen proces in ni povezan z nanosom umetnih trepalnic.

METODE PODALJŠEVANJA

  • tehnika 1 na 1: 1 umetno trepalnico nalepimo na 1 umetno
  • volumenska tehnika: več trepalnic se oblikuje v volumenski šopek in se nalepi na eno naravno trepalnico.

Glede ne potrebe strank, stanje naravnih trepalnic in izbiro tehnike se prilagodi dolžina, ukrivljenost in debelina umetnih trepalnic.

KDAJ NA REFIL?
Povprečno imamo na vsaki veki 120 trepalnic, dnevno pa jih izgubimo približno 3, v enem tednu torej 21 in v treh tednih že polovico. Z vsako naravno trepalnico izpade tudi umetna, kar pomeni, da bo po 3 tednih manjkala že polovica seta in bo čas za dopolnitev /refil.

Obstojnost trepalnic je seveda odvisna od vsake posameznice, ogromno pa je odvisno od higiene, ta je zelo pomembna in jo z vsako stranko razdelamo na začetnem terminu.

Odprt pogled, poudarjene oči, urejenost od jutra do večera, nič več maskare – vse to dobiš s podaljševanjem trepalnic.